21/04/2019

Τη σύμβαση προϋπ. 1.160.000 ευρώ για το επαρχιακό δίκτυο της Λευκάδας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Τη σύμβαση του έργου «Κατασκευή τεχνικών έργων και συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου ΠΕ Λευκάδας», συνολικού προϋπολογισμού 1.160.000 ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, κατά την παραμονή του στη Λευκάδα για το συνέδριο προς τιμή των σπουδαίων Λευκαδιτών ιστορικών Νίκου Σβορώνου και Σπύρου Ασδραχά.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με ΣΑΕΠ 522 και ΚΕ 2016ΕΠ52200000 και συμβασιοποιήθηκε με 587.258,36ευρώ.
Ο ανάδοχος ανέλαβε την υποχρέωση αποπεράτωσης του έργου σε 12 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.
«Χρηματοδοτούμε έργα στην κατεύθυνση της καλυτέρευσης της καθημερινότητας των κατοίκων και επισκεπτών στα νησιά μας. Με την παρούσα σύμβαση θα συμβάλλουμε στην οδική ασφάλεια και καλύτερη πρόσβαση αλλά και στoν εξωραϊσμό της εικόνας του οδικού δικτύου της Λευκάδας, αρμοδιότητας της ΠΙΝ. Ήδη, τις προηγούμενες ημέρες, υπογράψαμε συμβάσεις για το οδικό δίκτυο σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά. Σήμερα στη Λευκάδα ολοκληρώνουμε ένα ακόμα κύκλο οδικών έργων και συνεχίζουμε», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.